Aj, aj aj

Usch nu ska jag berätta någonting tråkigt, idag när solen tittade fram i någon minut så passade jag på att sätta mig på gräsmattan med en filt och saft och kammeran såklart, sedan ringde telefon så jag gikc in och gick inte ut igen för solen hade gått i moln, sedan nu ikväll så letade jag efter den, och tror ni inte att jag glömmt den ute i regnet ? :'( Usch jag är jätteledsen nu, den var helt okej och nu är den död bara för att klantRebecka har semst minne i världen...  Men som tur är så fyller jag år snart, den 19 juli så jag funderar på att önska mig enbart pengar och köpa en fin systemkamera, har ni några tips ? jag vet att jättemånga bloggare har  fina bilder tagna med systemkameror, ge mig tips bara :)
puss puss

no contact, hihi.

ÅH förlåt alla kära läsare! Har varit helt off här, helt sjukt med tanke på att vi skulle upptadera varje dag, men nu ska det bli mycket bättre, jag lovar! :D. Har suttit och kollat på SATC hela dagen, jag fick ju alla boxar i present av Rebecka :), berättade jag det?, hon är bäst, min bästa vänn :). För det regnar ju ute, därför har jag varit lite nere i några dagar och tagit ett break med datorn också, men som sagt; jag lovar, det ska bli bättre, mycet bättre! :D

Dagens fråga; Vilket lag skulle ha vunnit fotbolls-EM? :)


Hallå

Hej alla sötnosar, usch vad tråkigt väder det är idag :/ igår var det ju riktigt härligt och idag regnar det och mullrar och en massa annat. Vad har ni gjort en tråkig dag som denna då ? Vart på bio kanske, sex and the city filmen är värkligen sevärd, så gullig och fin och man skulle nog vara sveriges lyckligaste flicka om man bara ägde hällften av carries alla fina klänningar, tror ni inte det ? Jag har mäst degat, sådana dagar behövs också, och på sommarlovet är varje dag en lördag så jag känner mig inte särskilt nördig som är inne vid datorn en fredagskväll ;) ha det så bra nu puss och kram ♥ 

snälla rara lilla rebecka..

..hoppas du inte blir sur på mej nu när jag har ändrat lite på designen :P. Jag tryckte ihp bilden lite, istället för att ha den med så stort mellanrum (det är annars rebecka som har gjort allt på designen, jättefint va?!?) hoppas ni gillar ändringen :)

filmstaden :)

Åhh, filmen var faktiskt jättebra! Hade väldigt trevligt därinne med bästa vänn Rebecka :). SATC var sådär lite mer tjejgi, kanske inte lika bra tycker killar, som någon kille också kommenterat här nedan :P. Nu ska jag iaf sms-bomba med Rebecka, man har ju gartis sms :) 

Sex and the City

nu drar vi ner till stan för att kika på film, den börjar inte förenns nio men det finns alltid trevligt folk i gävle på kvällarna om sommarlovet :) men vi är skitpeppade på filmen, jag älskar serien =D Har ni sett filmen, vad tycker ni ? :) pusspuss

SATC



alla skriver ju om Sex and the city just nu ;). De är i tv, bloggar och massa tidningar :). Det är ju för bion, ja, SATC är på bio nu för er knasbollar som missat det :P. Själv älskar jag serien, Carrie är min favorit för hon har finaste kläderna ;). Ska nog gå på bion också, jag älskar att kolla på bio på filmstaden :D.


Vem är din favorit i SATC?


brb.

har vart lite tomt här, beklagar det. Men idag var det bra väder, så ajg tog tillfället iakt och gick ut och gick. Jag älskar Gävle, i gävle är jag född och i gävle ska jag dö :). Allt är sommrigt, supermysigt! Sen gick jag förbi en kiosk och köpte en glass för 17 enkronor, en magnum java ;).

förklaring

Någon frågade varför vi har inte bilder på oss själva och svaret är ganska enkelt, vi vill inte visa vilka vi är, för för ungefer tusen år sedan när alla hade lunar så hade ju vi också det och laddade upp bilder i det där kollaget eller vad det hette, kommer ni ihåg ? ;) och då var det någon tjej som tyckte det skulle vara jättetrevligt att sno lite bilder och låtsas att hon var Rebecka, helt sjukt är det ju faktiskt, att menniskor gör så men så var det och av den anledning vill vi inte visa bilder på oss själva, (undantaget var ju den gamla bilden på Natalie i förra inlägget) outfits kan ni säkert få, om vi kommer ihåg att kneppa, men inga ansiktsbilder, tyverr. Hoppas ni har det trevligt endå och läser våran blogg och lenkar till oss :) Trevlig midsommar allesammans !

Paket


Hhih nu har jag en present till Natalie ;) mm ruskigt bra är den,  jag älskar att handla presenter till min bästa vänn :) ♥ Imorn ska jag bara över och gratta innan släkkten kommer men sedan på lördag så ska vi  ut till hennes stuga i bönan med en massa folk och äta tårta och lite annat ;) Och nu är det visst sex and the city på trean, oh måste kika lite innan fotbollen, heja sverige !


12:41

Nu mina kära vänner ska jag ner till stan för att köpa present åt Natalie, hihi ute i sista stund som vanligt :) det kommer bli grymt, om jag hittar något vill säga. Och det är så roligt att köpa presenter tycker jag, om man hittar något bra, tycker inte ni också det ?  Men Gävle har ju så många gulliga butiker, det där i nians bottenplan, miqie eller något sådant heter det, kan inte stava alls till det. Men nu måste jag ge mig iväg ;) Puss.

Ojoj

Oj skerpning här, sämst uppdatering men vi har ju haft fullt upp, som att tagit var på det fina vädret ? Nej usch det kan vell inte vara så att det bara vi i Gästrikland som har så nedrigt att vi har åska och regn och allting. Jacka i juni är inte ok! Men när det är så tråkigt väder så har man ju all tid att sitta vid datorn och blogga, men idag har vi faktiskt suttit nersjukna i soffan, nestan hela dagen, vi började tolv ungefär med att äta lunch där i nian, haha vi verkligen älskar alla deras småkök ( man beställer från olika "resturanger" sen kan man ändå äta tsm) sedan tog vi Natalies moped, ja hon för ju inte köra än men hon är ju tvungen att öva eftersom hon ska ta kort om några veckor ;) natalie fyller för övrigt den 19 juni :) vilken dag det nu är ? ;) hihi torsdag ? Sedan åkte vi och hyrde film, blev juno och någon jag  inte minns namnet på. Båda var ialf väldigt bra, särskilt Juno, väldigt söt film :) Sedan köpte vi godis för 47 enkronor, heheh men sådant kan man göra på en måndag på sommarlovet :) Nu blir det nog sängen, god natt !

 förästen är inte den här bilden mysig ? Man önskar att man kunde sitta ute på gräsmattan och solen lyser sådär härlligt som den gör om kvällarna.Men tyver då...

Lite försenat..

Ja igår var ju jag som sagt på student och Rebecka hos sina kusiner och det blev noll inlägg, men gratta tvillingarna Olsen måste man ju, och bättre sent än alldrig eller hur  ? ;) Grattis !

Vilken är eran favorit ? Själv tycker jag Ashley, hon är inte lika smal och är söt när hon är lite rundare i ansiktet en sin syster.



/ Natalie

God Natt


Ja nu blir det sängen, imorn ska jag nämligen till mina kusiner i Dalarna, så en sorgens dag då både jag och Natalie är på student, men jag är tillbaka på lördag eller så =D Vi åker rätt så tidigt, klockan åtta eller så. Egentligen skulle jag vilja vara hemma, kanske åka och handla, jag har inte vart in på h&m på ett tag, jag verkligen älskar deras divided avdelning, gör inte ni det ? Men nu ska jag gå, godnatt =) sov sött.


studenten.

Eric Broms » Perfect/Filippa K » 1

imorgon är det fredag den 13:e, och jag ska till Sandviken och kolla på min kusin som tar studenten. Så jag kommer väll vara lite off här imorgon, hoppas på något inlägg, men det är inte säkert :P. Natalie


Första sommarlovsdagen!

SOMMARLOV. Härligt, eller vad tycker ni?!. Själv ska jag ligga och steka på rullsand hela sommarn! Sen ska jag väll också hänga en massa med Rebecka, bästa vänn ♥. Natalie

Skolavslutning

ja igår var ju vi som sagt i Furuvik, Natalie, Rebecka och en massa andra. Vi kom väll dit vid sju nån gång och det var smockat. men eftersom typ hela skolan var där så var det ju alltid nån man kände längre fram. Sedan vid nio började neverstore spela, de var så jävla dåliga, hahah ursäkta men nej vi föredrar sådant som Lars Winnerbäck och Kent och annan musik på svenska. Sedan var det ju disko såklart, ah typ smockat inne på curkusen också men det lättade efter ett tag. Ett gick bussen hem och vi var ju helt döda. Nu sitter jag (Natalie) och bloggar medans Rebecka sover som en stock =) lite pics ska ni också få, helt kassa men kameran stannade hemma för man kan ju tappa bort den. hihi


Rebeckas rygg, heheh.
 alla emosar köade typ en timme i förväg.

fast våran favorit var ju krockbilarna.

ja det var typ alla, nu skulle vi gärna åka och bada men vädret är ju skit, jacka i juni, nej tack liksom. Så det blir nog någon mysig film. Kram.

SOMMARLOV

Uh vad härligt med sommarlov, är nyss hemkommen från kyrkan och det är så härligt. Nu blir det ut att äta sedan ska vi åka till Furuvik och kika på Adam Tensta och så ;) Trevlig sommar !

Natalie och Rebecka

Så nu har man blivit med blogg. Så då kanske man ska berätta vem man är.

Vi heter Natalie och Rebecka, vi går i åttan på en skola som ligger ingenstans särskilt och det är väll helt okej. Då vi inte går i skolan shoppar vi, en massa, för mode är en av våra största intresen. h&m och aa ligger väll närmast hjärtat.
Annars i sommar ska vi bara glassa och steka på stranden. Oftast med varandra såklart, vi är varandras bästa vänn. Ja mer uppdate kommer väll senare, för imorn får vi sommarlov och då kan ju vi skriva varenda dag. Puss i pannan !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0